Monsieur Fleur

Twee vennoten, één gemeenschappelijke passie…


Bloemstukken.

Aan het roer van Monsieur Fleur vinden we Maxime Thronte en Erwann Ludot, een gepassioneerd duo met groene vingers, dat een nieuw bloemenconcept voor Brussel bedacht en tot leven bracht.
Maxime is gediplomeerd in de bloemsierkunst en al 15 jaar actief in de bloemensector. Hij leidt ook floristen op aan het Brusselse ‘Centre de formation des métiers’. Hij deelt zijn passie voor de bloemsierkunst met Erwann.
Monsieur Fleur heeft een duidelijk doel voor ogen: een bloemenwinkel met een modern concept, waar een unieke klantenervaring centraal staat.
Zoals het logo uitstraalt, staat het merk voor elegantie, het Brusselse stadsleven en ambachtelijke knowhow, met een ruim aanbod aan seizoensbloemen en een unieke koopervaring.

Ons engagement en onze waarden vertalen zich in…

Concrete acties

Monsieur Fleur is een ambachtelijke, ecoverantwoorde en stedelijke bloemist. Daar hoort sinds de opening van onze winkels een gedrag bij dat overeenstemt met deze waarden. Het merk verscheen op de markt als een antwoord op de bezorgdheden op vlak van milieu en de toenemende hunkering naar meer natuur bij de jonge stadsbevolking.

Een team dat zijn liefde voor bloemen overbrengt.

Onze ervaren, gediplomeerde en luisterbereide teams stellen hun knowhow ten dienste van onze klanten. Ons personeel is 7 dagen op 7 beschikbaar en ontvangt u met plezier in één van onze winkels. Onze medewerkers zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Bij Monsieur Fleur wordt elk boeket met passie samengesteld en zorgvuldig verpakt.

Bij elk seizoen horen bepaalde bloemen…

Bij Monsieur Fleur werken wij met een kortetekenbevoorrading en de kleuren van het seizoen. Bloemen en planten aanbieden met een ongeëvenaarde versheid en tegelijk het natuurlijke ritme van de seizoenen volgen, dat is de kern van onze aanpak. Deze esthetische en ecologische overwegingen bepalen onze keuzes. Op de stoep voor de winkel worden wekelijks seizoensbloemen en -planten uitgestald.

100% recyclebare papieren verpakkingen

Cellofaanverpakkingen, stickers en elastiekjes zijn niet welkom bij Monsieur Fleur.
Wij geven de voorkeur aan touw van natuurlijke vezels en kraftpapier.
Want… wordt het niet nog mooier als het natuurlijk en ecologisch is?

Seizoensbloemen

Levering

Korte keten

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.