Uw bloemist

in de buurt van Vorst, 7 dagen per week geopend

Monsieur Fleur, een bloemist in de buurt van Vorst, is een ideale bestemming voor liefhebbers van bloemen en bloemsierkunst. Onze winkels in de buurt van Vorst bieden bloemen, groene planten en droogbloemen voor de grote en kleine gelegenheden in uw leven. Of het nu voor een huwelijk, een verjaardag, een geboorte, Moederdag of Valentijnsdag is, het team van Monsieur Fleur biedt een grote verscheidenheid aan originele arrangementen die uw huis en dat van uw dierbaren zullen verfraaien.

Monsieur Fleur

een artisanale bloemist in de buurt van Vorst

Monsieur Fleur en zijn team zijn gepassioneerd over hun werk en maken delicate en liefdevolle boeketten voor alle gelegenheden met een grote verscheidenheid aan seizoensbloemen.
De creaties van uw bloemist in de buurt van Vorst worden in de winkel samengesteld. Elk boeket wordt met grote zorg samengesteld, om u unieke en kwaliteitsproducten aan te bieden. Onze bloemstukken bezorgen u momenten van zoetheid en laten u toe geluk te brengen aan uw dierbaren. Wij bezorgen met plezier uw bloemen in Vorst, Sint-Gillis, Elsene, Ukkel en alle andere gemeentes van Brussel.

Bloemen voor alle gelegenheden

Wat de gelegenheid ook is, bloemen zijn altijd een welkom geschenk dat mensen blij maakt. Wij bieden u bloemstukken en boeketten aan om de mooiste momenten van uw leven te verfraaien.
Op zoek naar bloemen voor een bruiloft, jubileum, privéfeest, receptie of andere aanstaande gebeurtenis? Wij hebben het perfecte bloemstuk voor elke gelegenheid. Onze bloemen zullen een vleugje elegantie, raffinement en vreugde brengen die uw gasten zullen verrukken en uw evenement onvergetelijk zullen maken.

Een seizoensgebonden selectie

Monsieur Fleur streeft ernaar seizoensbloemen aan te bieden, de natuurlijke cyclus van de natuur te volgen en onze impact op het milieu te beperken.
De lente brengt ons tulpen in alle kleuren, takjes van tere lelietjes-van-dalen, seringen en fresia’s met hun delicate geuren, en natuurlijk de prachtige pioenroos, die de ster van het seizoen is geworden.
Als de zomer aanbreekt, wordt de keuze aan felgekleurde bloemen in alle maten steeds groter. Wij hebben het genoegen te werken met hortensia’s, ridderspoor, rozen en ranonkels, maar ook met dahlia’s en azalea’s.
De verandering van bladkleur in de herfst kondigt ook de komst aan van anthurium, bouvardia en liatris. Bloemen die misschien minder bekend zijn dan de sterren van de zomer, maar vol schoonheid om te ontdekken.
U kunt van bloemen blijven genieten, zelfs in de winter. Kerststerren en amaryllissen zullen licht brengen in de donkere dagen.

Bloemen bezorgen in Vorst

Ongeacht de gelegenheid of het seizoen, Monsieur Fleur, uw bloemist in de buurt van Vorst, staat tot uw beschikking om prachtige boeketten en bloemstukken te maken.

Voor alle bestellingen die u op haar e-shop plaatst, biedt Monsieur Fleur u :

Gratis levering van uw boeketten bloemen in de hele gemeente Vorst

le haut de Vorst, hoogte 100, avenue Molière, avenue Albert, Wiels, Place Saint-Denis, Neptune, Parc Duden, Parc de Vorst

Gratis levering van uw boeketten bloemen in de 19 Brusselse gemeenten

Anderlecht, Oudergem, Sint-Agatha-Berchem, Brussel-Stad, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Koekelberg, Jette, Elsene, Laken, Sint-Gillis, Sint-Joost, Schaarbeek, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe.

FAQ

 • Wij zijn 7 dagen per week open. Ons team staat tot uw beschikking:
  •Maandag tot zaterdag van 10:00 tot 19:30 en
  •Zon- en feestdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur

 • U vindt een openbare parking voor onze winkel in Elsene op de Waterloolaan en een BePark parking vlakbij onze winkel in Ukkel.

 • Ja, wij bezorgen onze bloemen:
  Gratis in de 19 Brusselse gemeenten (voor alle bestellingen via onze e-shop) ;
  In heel België (tegen betaling).

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.