Welke bloemen te geven voor een verjaardag


Viert u een verjaardag en bent u op zoek naar bloemen die bij de gelegenheid passen? Onze bloemisten ontwerpen en creëren het perfecte verjaardagsboeket.
Monsieur Fleur, bloemist in Brussel, ontwerpt verjaardagsboeketten en bloemstukken voor die speciale gelegenheid die maar één keer per jaar gevierd wordt. Of het nu gaat om vrienden, familie of uw echtgenoot, onze bloemisten werken met u samen om moderne en unieke bloemendecoraties te maken. Monsieur Fleur biedt een gepersonaliseerde service en een team dat 7 dagen op 7 beschikbaar is in onze winkels in Elsene en Ukkel!
Wij bieden ook een verscheidenheid aan vazen om uit te kiezen. Onze bloemisten maken uw boeket op maat en op ambachtelijke wijze volgens uw wensen.

 • Bloemen schenken voor een verjaardag was nog nooit zo eenvoudig dankzij Monsieur Fleur! In een paar klikken, waar u ook bent, kiest u een van onze prachtige boeketten en verstuurt u het naar het adres van uw keuze.
  Al onze boeketten en bloemstukken op onze website worden door onze bloemisten in ons atelier gemaakt en per expresse geleverd op de exacte datum van de verjaardag. Met Monsieur Fleur is een gelukkige verjaardag wensen nog nooit zo eenvoudig geweest.
  De leveringsdienst is gratis in de 19 gemeenten van het Brussels Gewest voor alle bestellingen die op onze e-shop worden geplaatst.

 • Ook al is de taal van bloemen universeel, bloemen geven is niet altijd gemakkelijk: u zult niet hetzelfde boeket sturen naar uw vrienden, collega’s of kennissen.
  Een goede raad: kies uw bloemen in functie van de persoon aan wie u uw boeket wil geven.
  Het tweede advies dat wij u kunnen geven is te kiezen voor bloemstukken die uitsluitend bestaan uit bloemen van het seizoen, ontworpen door onze bloemisten.
  Om u te helpen de juiste keuze te maken, kunt u zich laten inspireren door de kleurensymboliek van bloemen om het meest geschikte verjaardagsboeket te kiezen.

 • Wil je je partner een boeket geven? Kies een romantisch boeket met krachtige, felle kleuren zoals rode rozen of tulpen.
  Kies voor een familielid voor de zachtheid van een boeket in pastel- of roze tinten.
  Wil je bloemen geven voor de verjaardag van een vriend? Kies een kleurrijk boeket in felle kleuren zoals geel of oranje, kleuren die perfect zijn voor het vieren van vreugde, saamhorigheid en vriendschap.

 • Als je rekening moet houden met het soort relatie dat je hebt met de persoon aan wie je bloemen geeft, moet je ook rekening houden met hun leeftijd. Als de persoon bejaard is, moet uw bloemboeket elegantie en respect symboliseren.
  Bijvoorbeeld, is de persoon aan wie u verjaardagsbloemen geeft ouder dan 50? Kies grote boeketten in wit of pastelkleuren.
  Jongere mensen kunnen zonder aarzelen kleinere boeketten in originelere en glinsterende kleuren krijgen.

 • Bekijk onze selectie van bloemboeketten op onze website en bestel een verjaardagsboeket in minder dan 3 klikken!
  Zodra uw bestelling is bevestigd, wordt elk boeket met passie samengesteld en met zorg verpakt door onze bloemisten.
  Wilt u uw verjaardagsboeket personaliseren? U kunt een persoonlijke boodschap schrijven die wij afdrukken en bij uw bestelling voegen.
  Kies tenslotte de verjaardag van uw ontvanger als afleverdatum. Uiteraard garanderen wij dat de bloemen bij aankomst op de dag van de gelegenheid uiterst vers zullen zijn.
  De levering in Brussel is gratis voor alle bestellingen die via onze e-shop worden geplaatst.

 • Bied een verjaardagsboeket aan in een natuurlijke en ecologische verpakking. Vermijd cellofaanverpakking, stickers of elastiekjes.
  Monsieur Fleur is een eco-verantwoordelijke bloemist. Onze bloemstukken worden zorgvuldig verpakt met natuurlijk touw en kraftpapier.

 • Op zoek naar een afwisseling van het traditionele boeket verse bloemen? Er zijn andere plantaardige opties voor u beschikbaar. Waarom geeft u geen elegante witte orchidee of een boeket van droogbloemen, de trend van het moment?

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.