Onze producten

Bij Monsieur Fleur worden tal van planten, bloemen en accessoires vermengd tot een heerlijke sfeer waar men uren zou kunnen vertoeven. Zodra u een van onze winkels binnenstapt, ontdekt u een grote variëteit aan rozen, seizoensbloemen en een ruime keuze aan groen dat de geurzin prikkelt.

Seizoensbloemen

Levering

Korte keten

Gedroogde bloemen

Gemakkelijk te verzorgen en onvergankelijk, gedroogde bloemstukken zijn de trend van het moment.
Wij bieden een breed assortiment droogbloemen om uzelf een plezier te doen of om aan uw dierbaren te geven. Laat u verleiden door onze delicate boeketten die op verschillende manieren kunnen worden gearrangeerd. Ze zullen een uniek tintje aan uw huis geven.

Seizoensbloemen

Wij bieden zowel in de zomer als in de winter een ruim aanbod bloemen aan.

Laat u dragen door uw fantasie en verlanges.
Onze creatieve teams geven uw ideeën vorm en brengen harmonieuze en originele bloemstukken tot leven.

Planten

Planten zijn een echt trendy decoratie-item geworden en maken uw interieur wat groener.

Ze zijn makkelijk te verzorgen, mooi en zorgen voor een huiselijke sfeer. Daarom heeft Monsieur Fleur een assortiment groene binnenplanten, terrariumplanten, seizoensplanten en bloeiende binnenplanten, zoals orchideeën, anthuriums en bromelia’s.

Onze planten worden met passie verzorgd tot dat onze klant het overneemt.

Accessoires

Wij bieden een selectie accessoires aan die uw planten en bloemen prachtig tot hun recht laten komen. U vindt heel wat sierpotten, vazen, kaarsen, geschenkdozen en kaartjes in onze Brusselse winkels.

U hebt het begrepen, bij Monsieur Fleur vindt u de bloemen en planten die u zoekt. Kortom, alles wat uw dagelijks leven en dat van uw dierbaren net dat ietsje leuker maakt.
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.