Bruidsboeket en bruidsbloemen


Gaat u trouwen en bent u op zoek naar bloemen die bij de gelegenheid passen? Onze bloemisten ontwerpen en creëren het bruidsboeket van uw dromen.
Monsieur Fleur, bloemist in Brussel, ontwerpt bruidsboeketten en bloemstukken voor alle gelegenheden: huwelijken, burgerlijke samenkomsten, belofte vernieuwing. Onze bloemisten werken met u samen om moderne en unieke bloemendecoraties te creëren. Monsieur Fleur biedt een gepersonaliseerde service en een team dat 7 dagen op 7 beschikbaar is in onze winkels in Elsene en Ukkel!
Wij bieden ook een verscheidenheid van vazen waaruit u kunt kiezen en de mogelijkheid om uw boeket op maat en op ambachtelijke wijze volgens je eigen voorkeur.

 • Wilt u unieke bloemstukken die anders zijn dan alle andere? Ontdek dan onze bloemenwinkels in Elsene en Ukkel waar onze bloemisten hun expertise aanwenden om prachtige bruidsboeketten op maat te maken. Want er is niets te mooi voor die langverwachte dag

  Wat uw stijl ook is, u vindt het ideale bruidsboeket voor deze unieke gelegenheid. Wilt u de sfeer van uw bruiloft personaliseren? Kies dan voor kaarsen! Kaarsen verfraaien niet alleen uw receptie, maar geven ook een tedere toets aan de sfeer van uw huwelijksceremonie.

  Ontdek onze natuurlijke seizoen kaars met de geur van frisse bergamot. De seizoenkaars van Monsieur Fleur, in een delicaat en transparant doosje, brengt een vleugje frisheid.

  Bouquet-de-mariée-composition- élégante

  Als u een klein vleugje originaliteit wilt toevoegen dat het verschil zal maken? Kies voor droogbloemen, echte trends van deze zomer, de bloemcomposities op basis van droogbloemen zullen een vleugje moderniteit brengen aan uw huwelijksceremonie.

 • Omdat het bruidsboeket voor u het belangrijkste boeket is, werken onze bloemisten met hart om voor u bloemencomposities te maken die aan uw verwachtingen voldoen.

  Het team van Monsieur Fleur staat garant voor versheid en kwaliteit om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken! Onze bloemisten luisteren naar uw wensen en nemen de tijd om de juiste combinaties, de juiste tinten en de juiste formaten te vinden.

  Het team van Monsieur Fleur stelt prachtige boeketten bloemen samen met een bucolische sfeer die uw decoratie zullen vervolledigen. Ontdek ons rond boeket Châtelain, samengesteld uit een selectie van bloemen getint met zachte en delicate kleuren, die een vleugje delicatesse en charme aan uw receptie plaats zullen brengen.

  Maar naast het mooie bruidsboeket dat uw handen zal sieren op deze uitzonderlijke dag, kunt u ook uw receptieruimte verfraaien met verschillende bloemendecoraties die de sfeer van deze zo uitzonderlijke dag zullen sublimeren:

  • Muur van bloemen ,
  • Fijn versierde centerpieces
  • Rugleuningen van stoelen versierd met bloemblaadjes

  Daarom biedt Monsieur Fleur een hele selectie bloemstukken aan die uw receptieruimte zullen verfraaien. U kunt ons uitgebreid assortiment bloemstukken ontdekken in onze bloemenwinkels in Elsene en Ukkel.

  Als u kiest voor een bohemian bruidsjurk, raadt Monsieur Fleur u een bruidsboeket samengesteld uit orchideeën en witte lelies, dat perfect bij uw bruidsoutfit zal passen.

 • Monsieur Fleur is een team van bloemisten die de voorkeur aan verse kwaliteitsbloemen en korte circuits geven. Onze specialisten in bloemsierkunst selecteren zorgvuldig seizoen planten en bloemen om een uitzonderlijke kwaliteit en een minimale impact op het milieu te garanderen.

  Wist je dat elk seizoen zich leent voor de creatie van specifieke bruidsboeketten? Daarom raden onze bloemisten aan om seizoensbloemen te kiezen.

  Als u bijvoorbeeld in de zomer van plan bent te trouwen, kunt u het beste kiezen voor bloemen (pioenrozen, lelies, dahlia’s, lavendel of anjers) die niet alleen bestand zijn tegen de zomerse hitte, maar ook voor een vleugje zonneschijn en kleur zorgen.

  U moet ook weten dat de bloemdecoraties van Monsieur Fleur zowel het interieur als het exterieur van uw receptieruimte kunnen verfraaien. Ontdek ons boeket Sablon, een prachtig boeket bloemen, uitsluitend samengesteld uit seizoen bloemen, ontworpen door onze bloemisten.

 • Bouquet-de-mariée-composition-sobre

  Om een harmonieuze sfeer te creëren, raadt het team van Monsieur Fleur u aan om de tinten van uw bloemdecoraties en uw bruidsboeket op elkaar af te stemmen. Als u kiest voor een bohemien bruidsjurk, raadt Monsieur Fleur u een bruidsboeket aan dat uit orchideeën en witte lelies bestaat en die uw bruidsoutfit perfect zullen aanvullen.

  Een geslaagde, delicate en harmonieuze huwelijksdecoratie is geen improvisatiewerk!
  Wilt u een van de mooiste dagen van uw leven opluisteren met bloemstukken?

  Ervaren en creatief, onze bloemisten nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en creëren prachtige bloemdecoraties naar uw beeld. U wilt van uw bruiloft een uitzonderlijke en onvergetelijke dag maken! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen of om onze winkels in Elsene en Ukkel te bezoeken!

  Tenslotte, als u de persoon van wie u houdt een plezier wilt doen, zijn alle gelegenheden goed om hem een mooi boeket bloemen aan te bieden. Voor alle bestellingen die u op de e-shop van Monsieur Fleur plaatst, geniet u van gratis levering in Brussel (in alle gemeenten).

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.