Onze Service

icone horaires monsieur fleur white

Altijd beschikbaar

line monsieur fleur white

van maandag tot zaterdag van 10u00 tot 19u30
maar ook op zon- en feestdagen van 9u00 tot 18u00

icone creation monsieur fleur black

Creativiteit

Onze opgeleide en gepassioneerde teams staan voor u klaar en bieden u unieke ontwerpen aan. Laat uw creativiteit de vrije loop, zeg waar u van houdt en zij zorgen ervoor! Bij Monsieur Fleur maken wij ontwerpen en bloemstukken die beantwoorden aan wat u mooi vindt, van heel klassiek tot heel origineel.

icone entreprise monsieur fleur black

Expertise

De experts van Monsieur Fleur staan ook klaar om uw onderneming te begeleiden. Geurige, verse bloemen op kantoor? Het is een pluspunt voor de klanten die u ontvangt én voor uw medewerkers die er elke dag van kunnen genieten.

icone event monsieur fleur black

Bloemstukken

Binnenkort een intiem etentje? De mooiste dag van uw leven aan het voorbereiden? Een laatste afscheid? Een zaal versieren? Bij Monsieur Fleur verzorgen we de samenstelling van uw bloemstukken voor elke gelegenheid.

Levering

Kunt u zich niet verplaatsen? Dan komen onze bloemen naar u. Bel ons of neem contact op via onze site en uw pakje zal zorgvuldig worden voorbereid, met zorg worden vervoerd en snel worden geleverd door onze teams.

icone services monsieur fleur black

Service

Een service tot in de puntjes… Monsieur Fleur biedt u een gepersonaliseerde service en begeleiding naar wens. Ons personeel vervult al uw verwachtingen en staat klaar met raad en daad.

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.