Gedroogde bloemen

Bent u op zoek naar een droogbloemen boeket om uzelf een plezier te doen of om aan uw dierbaren te geven? Met passie en professionalisme creëren onze bloemisten droogbloemencreaties volgens uw wensen.
Gemakkelijk te verzorgen en onvergankelijk, hebben droogbloemen niets te benijden aan traditionele planten en snijbloemen. Poëtisch en vol zachtheid, zijn droogbloemstukken de toonaangevende trend van 2021.
Laat u verleiden door onze delicate boeketten, die op verschillende manieren kunnen worden gearrangeerd. Ze zullen een uniek tintje aan uw huis geven.
Monsieur Fleur is een gepersonaliseerde service en een team dat 7 dagen op 7 beschikbaar is in onze winkels in Elsene en Ukkel.

Gedroogde bloemboeketten door onze bloemist-ambachtslieden

Boeketten van gedroogde bloemen zijn overal te vinden op Pinterest en sociale netwerken, en worden met trots in onze huizen uitgestald. Middenstukken en entreehallen worden onmiddellijk verfraaid met een moderne bloemen tintje die u onder een klok of in een vaas kunt schikken.

Kiezen voor droogbloemen betekent genieten van bloemen zonder ze ooit te zien verwelken!

Of het nu als geschenk is of voor uw plezier, luisteren onze bloemisten naar uw wensen en ontwerpen de bloemstukken van uw keuze!
U kunt al onze droogbloemencreaties ontdekken in onze bloemenwinkels in Elsene en Ukkel.

Gedroogde bloemen creaties van Monsieur Fleur

Voor een bucolische en landelijke toets bevelen wij onze droogbloem boeketten met natuurlijke haver, natuurlijke setaria en gedroogde boekweit aan. Als u van warmere tinten houdt, bieden onze bloemisten ook bloemstukken met geel duizendblad en oranje helichrysum.

Bent u een fan van pastelkleuren? Kies voor droogboeketten van roze en blauw ridderspoor, die uw huis of dat van uw dierbaren zullen sieren in zachte, delicate tinten.

Met Monsieur Fleur is er voor elk wat wils! Onze bloemisten zullen luisteren naar uw wensen en u adviseren over de te kiezen kleuren en tinten.

Neem een kijkje in onze bloemenwinkels en ontdek ons assortiment creatieve en unieke bloemstukken.

Hoe zorg je voor je droogbloemen?

Gedroogde bloemen hebben geen water of licht nodig, dus als u ze geeft of uzelf trakteert op gedroogde bloemen, geeft u ze een blijvend geschenk dat jaren meegaat.

Hoe houdt u uw droogbloemboeket jarenlang vers? Niets is makkelijker! Zet ze op een koele, droge plaats en gebruik een vaas die groot genoeg is om de bloemen rechtop te houden en niet te laten doorhangen.

Een kleine tip van onze bloemisten: de haardroger is je beste vriend! Om stof van je droogbloemen te verwijderen zonder ze te beschadigen, gebruik je gewoon een föhn op koude lucht gedurende een paar seconden en je bent klaar.

Gedroogde bloemen van goede kwaliteit

Ontworpen met een eco-verantwoordelijke aanpak door onze bloemisten, worden onze droogbloemstukken met passie samengesteld en met zorg verpakt. Omdat een eco-verantwoordelijke aanpak vooral een coherente globale service is: Monsieur Fleur gebruikt uitsluitend natuurlijke touwtjes en 100% gerecycleerde verpakkingen.

Het team van Monsieur Fleur geeft u advies over de tinten, de mengsels en de associaties om een boeket samen te stellen dat aan uw verwachtingen voldoet.
Naast droogbloemen bieden onze bloemisten ook een ruime keuze aan verse bloemboeketten en planten. Neem een kijkje in onze winkels en ontdek onze ruime keuze aan bloemstukken.

De knowhow van Monsieur Fleur

Monsieur Fleur is eerst en vooral een ecologisch geëngageerde groep bloemisten. Wij zijn voorstander van korte keten en geven de voorkeur aan seizoensbloemen en -planten. Op die manier garanderen wij een uitzonderlijke kwaliteit en een minimale impact op het milieu. En dat geldt ook voor onze droogbloemboeketten!
Al onze bloemen worden op natuurlijke wijze gedroogd, zonder gebruik van chemicaliën, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Onze bloemstukken zijn het resultaat van uniek vakmanschap waarbij ervaring, geduld en aandacht voor detail worden gecombineerd. Onze expertise garandeert een lange levensduur, met kleuren even helder als de eerste dag en geen verloren bloemblaadjes.

Modern, duurzaam, decoratief en eco-verantwoord, de voordelen van droogbloemstukken zijn talrijk. Ze zijn het ideale geschenk om te geven of om jezelf te geven voor elke gelegenheid.
Monsieur Fleur zorgt ook voor de levering van uw bloemstukken in Brussel.
Voor alle bestellingen die u op de e-shop van Monsieur Fleur plaatst, krijgt u een gratis levering in Brussel (in alle gemeenten).

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen.
Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen.
Klik om Google Maps in / uit te schakelen.
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.